JAPP, MÅNDAG:)

Då var ännu en vecka igång!!
Med dunder å brak minsann, fullt upp även denna veckan men den slutar iallafall bra!!
Nu på torsdag så slutar äntligen Jocke skolan för denna terminen så nu får jag ha honom hemma ett tag iaf.


Undrar bara hur mycket han ska jobba i sommar, eller innan semestern iaf.

Själv jobbar jag bara kvar på Husqvarna denna och nästa vecka, för sen börjar semestern och efter den börjar de att skifta i hela A-hallen så då får man snällt sluta.
Hade det inte varit för Jocke, hade jag kunnat jobba kvar men som sagt så går det inte än.

I fredags efter jobbet åkte jag, jocke Ellen och Linn till Ullared för lite shopping.
Kom fram vid 16.15 och även om det var mycket blilar på parkeringen så var det inte mycket människor inomhus.

Hur skönt som helst att strosa omkring och kunna köra sin kundvagn utan att man kör i eller på´någon.....

För egen del skulle jag hitta allt!!! men som vanligt är det mycket lättare att hitta till alla andra så jag köpte inte så mycket till mej själv ändå... som vanligt alltså.

Den största shoppoholichen då var Jocke!!!! av alla människor, måste varit n är jag sa att  han fick gå omkring själv och köpa kläder........ kommer jag aldrig göra igen...

Med tanke på min nuvarande arbetssituation så är man ganska deppig, men när man minst anar det så hoppar en groda fram!!
När vi satt oss i bilen och skulle börja vår resa hemåt så ringde telefonen...
_ Hej, det är Micke från Bring började han och det tog mej ett tag innan jag fattade vem han var.
Han undrade vad jag gjorde nu, om jag hade jobb och jag sa som det var att jag skulle jobba 2 veckor till och sen var det slut för min del.
Han i sin tur sa att om jag ville hade jag ett jobb hos honom, sommarjobb kan jag tro men vi ska pratas vid och träffas nästa vecka så jag får mera info.

Men bara känslan av att bli uppringd och tillfrågad om jobb... lite kan man allt klappa sig på axeln....Har bara åkt med honom en vecka som praktikant.

Jaja, vi får se vad som händer, imorron fyller min lillsessa 9 år!!! helt otroligt vad stor tjejen har blivit!

Så imorron får hon välja middag, och sen blir det  glass uppe på Brunnstorp och en stor kopp kaffe till mamma!!!

Ha en fortsatt trevlig kväll    ...... ia

LEEEEEEEEEDIIIIIIIIIIIIIIG!!!!!!

Ja, nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade denna blogg.....

Mycket har hänt så jag ska försöka att komma ihåg en del iaf.

SKOLAVSLUTNINGEN!!!!

slutade då skolan med att fira av våra lärare med smörgåstårta och en massa prat. Fick skriva ner  på papper hur vi tyckte utbildningen varit och om det finns saker som kan förbättras eller om det var bra som det var.
Pratade lite om Ola och hans medverkande i våran klass, ska åka till hans grav senare, känns som jag behöver det.
En del av klasskompisarna har fått jobb andra inte men det kommer väl lösa sig för de flesta, då det är ett generations-skifte på gång i stor utsträckning.

Veckan efter skolavslutningen var det så dags för mej att besöka och skriva in mej på arbetsförmedlingen. Papper som ska fyllas i , skickas iväg och sen börja söka jobb för fullt.

Visste om att Husqvarna sökte jobb och anmälde mej då till Manpower som de tar personal ifrån.
Fick dagtid och ett slutdatum för med, ska jobba där till 2 Juli för ev. senare förlängning.
Har nu fått reda på att takten går upp till hösten med ca 150 sågar i vecka och det kommer bli 2-skift på banan. Inte bra för in del, kan ju inte jobba skift för tillfället då jag är ensamstående på veckorna!!!

Så det får bli att söka nya jobb, kanske som chaufför, fick ju ett jobb på posten men det var kvällskörning så det hade inte gått för min del, annars var det en bra runda. Så det var ju synd.

För 1 vecka sen så var begravningen för min kära mormor.....
En jobbig dag, då hon funnits i mitt 33-åriga liv och det är då man inser att livet dock tar slut.

En solig dag och familj och vänner var närvarande, hon får ligga på Grännas otroligt fina kyrkogård med utsikt över hela Vätter så det känns bra.

Denna veckan så skulle både Isac och My på läger.

Isac åkte igår till Vidablick, Bankeryd på kollo och kommer hem på lördag, Mysan är på scuotläger för första gången i hela 5 dagar, hoppas det går bra,

vilket betyder att jag är helt ensam hemma, ja katterna och fiskarna finns ju också men annars är jag helt själv så jag ska bara vila upp mej tror jag.

Kände imorse att detta kommer bli en jobbig dag, och det blev det!!!!

Förkylningen kom som ett brev på posten så nu sitter jag i soffan och tycker riktigt synd om mej själv, snorar och hostar som bara den.
Men som sagt, jag är ju ensam hemma och då hinns det ju med att vara lite sjuk..... annars fastnar den nog inte på mej då jag annars aldrig är stilla.....

Där fick ni iaf. en liten uppdatering om mitt liv, Jocke jobbar ju varje helg så han ser man inte heller röken av men nu har han bara 1 vecka kvar i skolan innan sommarlovet, sen blir det nog jobb för hela slanten.....

kuuuuuuuuuuuuul!!!!!

RSS 2.0