Tyst och lite ensamt....

Sitter just nu alldeles ensam i huset framför teven.

Ska inte klaga, kan vara skönt och vara ensam ibland med brukar tjata om det i tid och otid, sen när man väl blir själv så vet man inte riktigt vad man ska hitta på.

Har dock gjort tvätt, mat och städat hela huset så snart ska jag ta mej i kragen och gå ut en promenad innan det blir mörkt.

Veckan som gått har varit lite upp och ner, kört både stor och liten bil, hjälpt Tolle med hans körning, jobbat både sent och tidigt.
Skickade iväg Jocke till stallet då jag själv var tvungen att träffa Linda och planera festen som vi hade för killarna igår.

På ett sätt är det bra att Jocke kommit hem, för då behöver man inte ta hand om allt själv, det går att hinna göra andra saker så som att börja simma. Innan fanns inte tid till sånt innan när man var själv.

Ska sätta mej ner och skriva en lista på saker vi ska göra och i vilken ordning. Det första som står på agendan är att tapetsera om i Mys rum och sen direkt efter det kommer vårat sovrum.

Nu när våren kommer är det ju åter dags att sätta igång med trädgården, självklart har jag ju redan klarat av att inhandla årets första pelargoner....
jag vet att jag inte skulle men det går inte att hålla händerna styr, ÄLSKAR ju verkligen blommor:)

Igår var det ju dags att ha en avslutningsfest för innebandylaget. Samlades i Klerckiska Villan. Började med lite lekar, sen mat. Efter maten var det åter dags att leka. Med 23 ungar och ca 10 föräldrar var det fullt upp i 3.5 timmar. Helt slut efter det men det var riktigt uppskattat av alla.

Blir nog en lugn lördagskväll idag, Jocke slutar ju vid 18-snåret och sen är han inte speciellt pigg. Söndagen blir väl inget speciellt heller. Är visst en liten avslutning för bandylaget i sporthallen på kvällen, samtidigt ska jag och Linda ta en promenad och My har basket. Alla flugorna i en smäll alltså.

Hej svejs.

RSS 2.0